AMSOIL Super Shift® Racing Transmission Fluid SAE 10W (946мл./1 кварта)

Още изгледи

AMSOIL Super Shift® Racing Transmission Fluid SAE 10W (946мл./1 кварта)
28,50 лв.

Наличност: В наличност

Основна информация

AMSOIL Super Shift Synthetic Racing Transmission Fluid устоява на екстремни температури, за да подобри работата при смяна на скорости, като същевременно предпазва от износване, помагайки на състезателите да подобрят представянето си на пистата и да спестят пари в гаража.
Спомага чистата работа на трансмисията

AMSOIL Super Shift предпазва от топлина и износване, като помага за намаляване на температурата и предотвратяване на повреди в трансмисията. Превъзходната му окислителна и термична стабилност инхибира образуването на лак, отлагания и утайки, така че оборудването да работи чисто. Super Shift действа като течност за пренос на топлина и, като контролира изплъзването на съединителя, спомага за намаляване на работните температури при горещи предавания. При ниски температури Super Shift тече лесно за надеждна защита при стартиране и след стартиране.
Плавни смени

AMSOIL Super Shift съдържа добавки с най-високо качество, подбрани специално за състезателни приложения. Превъзходните му характеристики на триене на трансмисията осигуряват висок капацитет на задържане за максимален пренос на въртящ момент и мощност на спирачката. Super Shift практически елиминира хлъзгането и подобрява общата производителност при смяната на скорост, като помага на състезателите да подобрят времето на обиколка.
Защита от износване

AMSOIL Super Shift съдържа силна система с добавки за допълнителна защита, а неговите стабилни базови масла предпазват от загуба на вискозитет. Super Shift осигурява дългосрочна защита срещу износване на оборудването, дори когато оборудването често е подложено на продължителни периоди на високо натоварване, много конски сили и въртящ момент. Помага на съединителите, лагерите и втулките да издържат по-дълго, спестявайки пари за ремонт на трансмисията.
Задържа образуването на корозия и пяна

AMSOIL Super Shift предпазва оборудването от корозия при продължителни периоди на съхранение. Той контролира разпенването за намалено износване на компонентите и добро зацепване на плочите на съединителя.
• Помага за намаляване на екстремната топлина
• Насърчава плавните смени
• Предпазва от износване
Приложения

Използвайте в автоматични трансмисии, двигатели с много конски сили, с висок въртящ момент и където тежките товари изискват много от трансмисиите. Използвайте в трансмисии, които изискват течност Allison * C-4 или Ford * Type F. Или в:
• Състезателни коли и камиони за драг
• Чудовищни камиони (Monster Truck)
• Превозни средства с висока проходимост 4×4
• Класически коли
СЪВМЕСТИМОСТ

AMSOIL Super Shift Synthetic Racing Transmission Fluid е съвместим с други течности; Въпреки това, за най-добра производителност и експлоатационен живот, смеските не се препоръчват.
Описание

Детайли

Приложения Използвайте в автоматични трансмисии, двигатели с много конски сили, с висок въртящ момент и където тежките товари изискват много от трансмисиите. Използвайте в трансмисии, които изискват течност Allison * C-4 или Ford * Type F. Или в: • Състезателни коли и камиони за драг • Чудовищни камиони (Monster Truck) • Превозни средства с висока проходимост 4×4 • Класически коли
Допълнителна информация

Допълнителна информация

OEM Кат. номер: ARTQT
Разфасовка / Литри: 946 ml
Разфасовка / Галони: Quard
SAE / Вискозитет: SAE 10
Спецификации: N/A
Произход / Внос от: САЩ
Разфасовка / Килограми: Не
На склад в: България
Мнения

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.